2012. július 9., hétfő

The Body Shop termékminták

Jó régen nem írtam, de megjártam Bécset, kirándultunk itt-ott, egyszerűen nem volt időm...  Még júniusban valamikor elnéztem az Aréna Plázába, azon belül pedig a The Body Shop-ba. Sok ideje szét akartam nézni ott, mert nagyon érdekeltek a termékeik.

Pénzt nem vittem magammal, semmi vásárlási szándékom nem volt, csak annyi, hogy körülnézek, aztán ha valami nagyon megtetszik, legközelebb megveszem.

Már javában nézelődtem a boltban, amikor elkapott az egyik eladó, kicsit csevegtünk, és elkezdte pakolni a szatyorba a termékmintákat. :)
Testvajakból kaptam: 2db áfonyásat, diósat, papayásat és kettő darab málnásat.
Ezek mellett kaptam még csokis testolajat, epres testradírt hínáros (vagy algás? esetleg valami más? nem tudom már...) arctonikot és epres testpermetet.
A folyékony dolgokból még nem használtam semmit, mert még nem jutottam oda, de a testvajakból az első kis áfonyás tégely már megüresedett.

Miután felkentem engem mindig olyan puha érzés fogott el, amikor megsimogattam a bőröm, szóval az esti zuhany után különösen kellemes, nem is beszélve arról, hogy az illata reggelig mindenképpen érződni fog.

De ne csodálkozzunk, ha a háziállatunk (az én esetembe kutya) elkezdi nyalogatni azt a testrészünket, amit bekentünk, mert nekik is ízlik. :)

Az illatuktól összefut a nyál a számban, legszívesebben kenegetés helyett inkább megenném, de próbálom visszafogni magam...
Amikor legközelebb eljutok a boltba, valamelyik testvajnak (szerintem a málnásnak) mindenképpen megveszem a nagy tégelyes változatát, mert imádom.:)

Azt megfigyeltem, hogy az epres testradírnak különösen fincsi illata van (csokis testolajról ne is beszéljünk, te jó ég, az az illatorgia !!!!!), és epermagok vannak beleszórva, azok szolgálnak radírként, nagyon érdekes.
A csokis testolaj mellesleg hajvégápolónak is kitűnő. Egyszerűen teszel pár cseppet a kezedre, majd az előre kicsit bevizesített hajvégekre rádörzsölöd. Figyeljetek, elég tényleg kis mennyiség is belőle, bőven jut a hajatokra! Majd a dörzsölés után hajszárítóval megszárítod. Puha lesz a hajad, gyógyítja a töredezett végeket, és nem utolsó sorban fincsi csoki illatú lesz napokig! Én nem bírtam ki, hogy percenként meg ne szaglásszam.

1 megjegyzés:

  1. húú, tényleg csak így random odaadott egy csomó termékmintát?:D minden termék elég fincsinek tűnik, lehet, hogy nemsokára én is benézek.

    VálaszTörlés